Korábbi munkáim

Portfólió

Konica Minolta nyári kampány landing page

Konica Minolta

Nyár, nyomtató - Konica! A Konica Minolta Magyarország nyári Koktél kampányának landolóoldala

Köszönöm az exkluzív supportot és a gyorsaságot Ottó, ez tényleg példátlan az eddigi tapasztalataim alapján. Eddig azt gondoltam, hogy fejlesztési munkákban a „gyorsan”, „jót”, „kedvező áron” hármasból egyszerre csak kettőt lehet választani, most bebizonyítottad, hogy tévedek.

Borbely matyas
Borbély Mátyás
Marketing Communications Manager, Konica Minolta nyári kampány landing page

Tóth Róbert tanácsadó, tréner, coach

Tóth Róbert

Személyes hitelesség és hatásosság munkavállalóknak, vezetőknek

Saját honlapom készítéséhez kértem segítséget Ottótól, korábbi jó referenciája alapján. A designban, a funkciók megtervezésében, a technikai megvalósításban - számomra - varázslói szinten és minőségben működött. Ami miatt azonban kifejezetten ajánlom Ottót, az a figyelme, türelme és ügyfél-értése.

Toth robert
Tóth Róbert

Hurrá Úszni Tanulok!

Owolabi Gabriella

Közel 40 éves tapasztalat, türelem, empátia és gyermekszeretet.

Ottóval több éve dolgozom együtt. A szakma legkiválóbb embereként említeném: nem csak hogy mindenhez ért, de mindent tudni is akar, ami munkáját illeti. A végletekig kitartva, időt és fáradságot nem kímélve még azt is megcsinálja, amire mások azt mondanák: "Erre biztosan képtelen". Nála nincs lehetetlen! Nyugodtan rábízhatja magát bárki. Mindemellett gyors, megbízható és precíz :)

Owolabi Gabriella

Leuveni Collegium Hungaricum

Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya

Magyar sziget Belgiumban

Az általunk megrendelt és elkészült oldallal teljesen elégedett vagyok. Rövid idő alatt kaptam minőségi munkát, segítséget az együtt tervezésben, rugalmasságot minden szinten. Úgy érzem, ár/érték arányban is nagyon jól választottam.

Csonta István