Korábbi munkáim

Portfólió

Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium

Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium

Újraépített élmény - v2.0

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium weboldalának megújítása során kialakult együttműködésünk Ottóval nemcsak egy díjat hozott a házhoz, hanem több más szakkollégium is ihletést kapott, mi pedig jó szívvel tudtuk őt ajánlani. Azóta már belső adatkezelő és adminisztrátori rendszerünket is vele fejlesztettük, amely szintén pilot-jellegű és arra számítunk, hogy olyan jó és alapos megoldásokat tudtunk együtt kidolgozni, amelyeket bátran máshol is átvesznek majd. Ottó mindeközben végig megbízható, és ami különösen fontos az informatikusok és nem-informatikusok közti együttműködésben: rendkívül kommunikatív és érthető, elérhető maradt.

Feledy botond
dr. Feledy Botond

Konica Minolta nyári kampány landing page

Konica Minolta

Nyár, nyomtató - Konica! A Konica Minolta Magyarország nyári Koktél kampányának landolóoldala

Köszönöm az exkluzív supportot és a gyorsaságot Ottó, ez tényleg példátlan az eddigi tapasztalataim alapján. Eddig azt gondoltam, hogy fejlesztési munkákban a „gyorsan”, „jót”, „kedvező áron” hármasból egyszerre csak kettőt lehet választani, most bebizonyítottad, hogy tévedek.

Borbely matyas
Borbély Mátyás
Marketing Communications Manager, Konica Minolta nyári kampány landing page

Tóth Róbert tanácsadó, tréner, coach

Tóth Róbert

Személyes hitelesség és hatásosság munkavállalóknak, vezetőknek

Saját honlapom készítéséhez kértem segítséget Ottótól, korábbi jó referenciája alapján. A designban, a funkciók megtervezésében, a technikai megvalósításban - számomra - varázslói szinten és minőségben működött. Ami miatt azonban kifejezetten ajánlom Ottót, az a figyelme, türelme és ügyfél-értése.

Toth robert
Tóth Róbert

Hurrá Úszni Tanulok!

Owolabi Gabriella

Közel 40 éves tapasztalat, türelem, empátia és gyermekszeretet.

Ottóval több éve dolgozom együtt. A szakma legkiválóbb embereként említeném: nem csak hogy mindenhez ért, de mindent tudni is akar, ami munkáját illeti. A végletekig kitartva, időt és fáradságot nem kímélve még azt is megcsinálja, amire mások azt mondanák: "Erre biztosan képtelen". Nála nincs lehetetlen! Nyugodtan rábízhatja magát bárki. Mindemellett gyors, megbízható és precíz :)

Owolabi Gabriella