BEAC Cheerleading Szakosztálya

Eltecheer 1

Magyarország legeredményesebb Cheer szakosztálya


Mi a cheer?

A cheerleading a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvöző sportág, mely az 1880-as években jött létre az amerikai kontinensen. Az eredetileg szukolásra hivatott cheer sport óriási változáson ment keresztül az elmúlt évszázadban. Napjainkban hatalmas teret hódít versenysport változata, mely világszerte több mint 3.500 regisztrált sportolóval rendelkezik.

Az ELTE- BEAC Performance Cheer, páros, illetve nagycsapatos kategóriákban delegál versenyzőket a különböző nemzetközi és hazai versenyekre. Sportolóink elsőként képviselték Magyarországot a cheer sport legrangosabb eseményén az orlandói világbajnokságon, ahol a 16. helyen végeztek.

Eltecheer 1

Felhasznált megoldások

A weboldal motorja WordPress, sablonként pedig a Sage 9.0.0.beta-3-at használtam. Ebben már olyan finomságok is szerepelnek, mint a Laravelből áthozott Blade templating engine. A frontend build folyamata is változott a korábbi Gulp-ről Webpack-re, így csökkentve a szükséges csomagok számát.

A frontend sem a nagyon elterjedt, de már igencsak korosodó Bootstrap-re épül, hanem helyette már a flexbox alapú Bulma-t használtam.

Ezeknek az újításoknak hála a fejlesztés leegyszerűsödött és gyorsabbá vált amellett, hogy újrafelhasználható és jól karbantartható kód írható.

Eltecheer 2

Ahogyan a fenti képből is látható, egész gyors oldalak készíthetők a fenti kombinációval - annak ellenére, hogy a főoldalon slider és több, nagyfelbontású kép is található.