Korábbi munkáim

Portfólió

Magyarock - A Magyar Olimpiai Csapat márkája

Magyar Olimpiai Bizottság

"Mi vagyunk a sport. Mi vagyunk a teljesítmény, mi vagyunk a mérce. Akármilyen mások vagyunk, bajnokok és kezdők, versenyzők és szurkolók, csapatként egy célért küzdünk. Nincs te és én, csak mi. Magyarok. Győztesként, vesztesként, pályán, lelátón is egyek. MAGYAROCK. MI VAGYUNK."

Magyarock - A Magyar Olimpiai Csapat márkája

A magyarock.hu oldal fejlesztése egy nagy, közös munka volt, amiben Ottóra tökéletes partnerként számíthattunk. Nem csak megoldotta olykor merész ötleteinket, de maga is kreatív volt és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy korszerű, dinamikus, sokféle funkciót - magazinszerű élménytől a webshopig - kiszolgáló oldal jöjjön létre. Köszönettel tartozunk és szívből ajánlom.

Gundel takács gábor
Gundel Takács Gábor
a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi kommunikációs igazgatója

A BIG FISH Payment Gateway weboldala

BIG FISH

Új, Craft CMS alapú weboldal készült Magyarország legnagyobb fizetési platformjának.

Ottóval évek óta hatékonyan és nagy megelégedéssel dolgozik együtt a BIG FISH Payment Gateway csapata, az ő keze munkáját dicséri többek között a weboldalunk, a paymentgateway.hu is. Ottó szakértelme kimagasló és széleskörű, rugalmassága, éleslátása, és komplex gondolkodása pedig nem csak hatékonnyá, hanem élvezetessé teszi a vele való közös munkát. Nem is kívánhatnánk jobb partnert az elképzéleseink megvalósításához.

Fehér Dávid
Fehér Dávid
termékfejlesztési vezető, A BIG FISH Payment Gateway weboldala

Utánvét Ellenőr

Saját projekt

Az Év Technológiai megoldása 2022-ben & Az Év Technológiai megoldása Különdíjasa 2023-ban!

Plugout ötletből fejlődött dobozos pluginné, majd díjnyertes előfizetéses szoftverszolgáltatássá ( 🦅 – SaaS, ugye).

Egy hétnyi fejlesztés után már élesben üzemelt, aktív felhasználókkal. Mostanra több, mint 150 ezer lekérdezés és 75 ezer visszajelzés fut keresztül a rendszeren minden hónapban.

Az Utánvét Ellenőr segíti a webshop tulajdonosokat az olyan vásárlók elkerülésében, akik visszaélnek az utánvétes fizetési móddal. A megoldás erre egy központi adatbázis, mely automatizáltan összegyűjti a webshopoktól a rendelések "kimenetelét", majd ezt elérhetővé teszi más webshopok számára anélkül, hogy érzékeny vagy személyes adatokat tárolnának. Ezt egy letisztult, könnyen megérthető és jó ergonómiájú weboldal segítségével biztosítja, mely tartalmilag is nagyon kiforrott. Az adatvédelem, a jog és a tudástár szerves része az oldalnak. Annak ellenére, hogy egy nehezen elmagyarázható módszerrel dolgoznak, megpróbálják ezt a legkönnyebben fogyasztható formában tálalni.

Az Év Technológiai megoldása 2022
Az Év Technológiai megoldása 2022
Az Év honlapja, Utánvét Ellenőr

MAGIS Europe 2020 & 2021

Jesuit Conference of European Provincials

A MAGIS egy szentignáci lelkiségen alapuló nemzetközi program, mely fiatal felnőtteknek szól.

Szerettünk volna egy olyan weboldalt magunkénak tudni, amely az európai fiatalok körében is népszerű. Bár 2020-ban a járvány miatt nem szervezhettük meg az ifjúsági fesztivált, mégis nagyon elégedettek voltunk a honlap adta lehetőségekkel: a könnyen kezelhető reszponzív felület, a regisztrációs folyamat és az automatikus visszajelző üzenetek nagyban megkönnyítették a munkánkat. Minden érdeklődő, aki csak látta az oldalunkat elismerően nyilatkozott a lendületes és fiatalos megjelenésünkről! Köszönjük Ottónak, hogy tanácsaival és kreativitásával segített minket abban, hogy az álmunk valósággá váljon!

Jacso annamaria
Jacsó Annamária
forrásfejlesztő, MAGIS Europe 2020 & 2021