Korábbi munkáim

Portfólió

Magyarock - A Magyar Olimpiai Csapat márkája

Magyar Olimpiai Bizottság

"Mi vagyunk a sport. Mi vagyunk a teljesítmény, mi vagyunk a mérce. Akármilyen mások vagyunk, bajnokok és kezdők, versenyzők és szurkolók, csapatként egy célért küzdünk. Nincs te és én, csak mi. Magyarok. Győztesként, vesztesként, pályán, lelátón is egyek. MAGYAROCK. MI VAGYUNK."

Magyarock - A Magyar Olimpiai Csapat márkája

A magyarock.hu oldal fejlesztése egy nagy, közös munka volt, amiben Ottóra tökéletes partnerként számíthattunk. Nem csak megoldotta olykor merész ötleteinket, de maga is kreatív volt és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egy korszerű, dinamikus, sokféle funkciót - magazinszerű élménytől a webshopig - kiszolgáló oldal jöjjön létre. Köszönettel tartozunk és szívből ajánlom.

Gundel takács gábor
Gundel Takács Gábor
a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi kommunikációs igazgatója

MAGIS Europe 2020 & 2021

Jesuit Conference of European Provincials

A MAGIS egy szentignáci lelkiségen alapuló nemzetközi program, mely fiatal felnőtteknek szól.

Szerettünk volna egy olyan weboldalt magunkénak tudni, amely az európai fiatalok körében is népszerű. Bár 2020-ban a járvány miatt nem szervezhettük meg az ifjúsági fesztivált, mégis nagyon elégedettek voltunk a honlap adta lehetőségekkel: a könnyen kezelhető reszponzív felület, a regisztrációs folyamat és az automatikus visszajelző üzenetek nagyban megkönnyítették a munkánkat. Minden érdeklődő, aki csak látta az oldalunkat elismerően nyilatkozott a lendületes és fiatalos megjelenésünkről! Köszönjük Ottónak, hogy tanácsaival és kreativitásával segített minket abban, hogy az álmunk valósággá váljon!

Jacso annamaria
Jacsó Annamária
forrásfejlesztő, MAGIS Europe 2020 & 2021

Társadalmi Reflexió Intézet

Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya

A Társadalmi Reflexió Intézet (TRI) célja, hogy a jezsuita rend missziójára alapozva segítse a társadalmi igazságosság előmozdítását. Hisznek abban, hogy az igazságosabb társadalomhoz először annak megismerése a legfontosabb, így az Intézet arra törekszik, hogy a legkritikusabb társadalmi kérdésekben tényalapú párbeszédet ösztönözzön. Az Intézet emellett a hazai egyházkép formálásában kíván aktív szerepet vállalni.