Korábbi munkáim

Portfólió

Leuveni Collegium Hungaricum

Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya

Magyar sziget Belgiumban

Az általunk megrendelt és elkészült oldallal teljesen elégedett vagyok. Rövid idő alatt kaptam minőségi munkát, segítséget az együtt tervezésben, rugalmasságot minden szinten. Úgy érzem, ár/érték arányban is nagyon jól választottam.

Csonta István

Mayer és Társai Ügyvédi Iroda

Mayer és Társai Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi weboldal megalkotása során sok szabályt kell betartani, figyelemmel az ügyvédi honlapokra vonatkozó kamarai feltételrendszerre, melyek azonban - finoman szólva - nem mindig a legmodernebb szemléletet tükrözik.


Happy Summer Nyári Gyerektábor

Owolabi Gabriella

A Happy Summer Nyári Gyerektáborral élmény lesz a nyár!

Ottóval több éve dolgozom együtt. A szakma legkiválóbb embereként említeném: nem csak hogy mindenhez ért, de mindent tudni is akar, ami munkáját illeti. A végletekig kitartva, időt és fáradságot nem kímélve még azt is megcsinálja, amire mások azt mondanák: "Erre biztosan képtelen". Nála nincs lehetetlen! Nyugodtan rábízhatja magát bárki. Mindemellett gyors, megbízható és precíz :)

Owolabi Gabriella

Menekülj Előre HR szakmai blog

Hajdrik Anita

Személyre szabott, professzionális megoldások tudatos álláskeresőknek és változtatni akaróknak, akik magukban hisznek, nem a szerencsében.

A nyitottságod a problémáimra, kéréseimre, a rugalmasságod a megvalósításra és a szokatlanul gyors reakcióid engem további együttműködésre ösztönöznek, bízom benne, hogy továbbra is számíthatok rád.

Hajdrik anita
Hajdrik Anita