Utánvét Ellenőr

Utanvet ellenor hero image

Az Év Technológiai megoldása 2022-ben & Az Év Technológiai megoldása Különdíjasa 2023-ban!

Plugout ötletből fejlődött dobozos pluginné, majd díjnyertes előfizetéses szoftverszolgáltatássá ( 🦅 – SaaS, ugye).

Egy hétnyi fejlesztés után már élesben üzemelt, aktív felhasználókkal. Mostanra több, mint 150 ezer lekérdezés és 75 ezer visszajelzés fut keresztül a rendszeren minden hónapban.


Ettől lesz a projekt különleges

Kiemelt funkciók

Az Év Technológiai megoldása Különdíj 2023-ban

Az Utánvét Ellenőr Különdíjat kapott Az Év Technológiai megoldása kategóriában Az Év Honlapja versenyen – olyan kategóriatársak mellett, mint a SimpleBusiness by OTP, Billingo és Tippmixpró. 🤯

Az Év Technológiai megoldása 2022-ben

Az Utánvét Ellenőr nyerte Az Év Technológiai megoldása kategóriát Az Év Honlapja versenyen, olyan kategóriatársakat megelőzve, mint a Billingo és a Mobiliti. 💪

100%-ban saját projekt

Az ötlet, a dizájn, a fejlesztés, az üzemeltetés, a tartalom, a marketing, az ügyfélszolgálat - mindegyiket én csinálom.

Beépített adatvédelem

A kezdetektől a GDPR szabályait szem előtt tartva, az ezek által kijelölt mozgásteret felhasználva készült. Megfelelő dokumentációval nem lehet belekötni.

Szerteágazó integrációk

Több külső szolgáltatással is összekötöttem: a fizetés Stripe-on és Shoprenteren Payment API-n, a számlázás Billingo-n keresztül történik. A különféle rendszeren belüli fontos eseményeket (mint például a számla létrehozása, ajánlói jutalék jóváírása, vagy egy újabb előfizetés létrejötte) Rudderstack-en keresztül továbbítom.

Változások követése

Frissítések

2024. 02. 08.

Behúztuk a második Az Év Honlapja díjazást. 😎