Mayer és Társai Ügyvédi Iroda

Mayerestarsai hu

Az ügyvédi weboldal megalkotása során sok szabályt kell betartani, figyelemmel az ügyvédi honlapokra vonatkozó kamarai feltételrendszerre, melyek azonban - finoman szólva - nem mindig a legmodernebb szemléletet tükrözik.


Elegáns weboldallal jelentkezünk: ezúttal egy ügyvédi iroda, nevezetesen a Mayer és Társai Ügyvédi Iroda bízta rám honlapja elkészítését.

A weboldal megalkotása során sok szabályt kellett betartani, figyelemmel az ügyvédi honlapokra vonatkozó kamarai feltételrendszerre, melyek azonban - finoman szólva - nem mindig a legmodernebb szemléletet tükrözik. Ennek ellenére úgy gondolom, sikerült egy letisztult és napjaink elvárásainak megfelelő honlapot létrehozni.

Mivel az Ügyvédi Iroda egyik fő szakterülete az internetjog, ezért kiemelkedően fontos volt a munka során, hogy a weboldal egésze kifinomult stílust, mégis korszerű szemléletet közvetítsen. A sallangmentes dizájnnak köszönhetően a látogató a weboldal tartalmára tud koncentrálni, mintegy aranytálcán felé nyújtva a probléma megoldását.